Endrrat e mia i bëra realitet në terren të panjohur dhe udhëkryqe të mëdha
07/03/2020 20:01
Emigrantëve i kërkonin analizat e Tuberkulozit. Jam ndjerë dy herë e huaj në Kalabri
29/02/2020 20:00
Njerëzit kanë humbur kontaktin me realitetin duke përdorur pa kriter teknologjinë virtuale
22/02/2020 20:00
Shefi që ka gatuar për Bill Clinton rrëfen historinë e tij dhe synimin për “Hell’s Kitchen Albania”
15/02/2020 20:00
Më mungon deti, dhe klima e Ulqinit. Të ardhmen e fëmijëve e shikoj të sigurtë në Gjermani
08/02/2020 20:00
Në 4 vite asnjë cent nuk kam fituar nga fotot në Prishtinë. Jeta në trojet tona shumë e vrazhdë…
01/02/2020 20:00
Diasporës i duhet dhënë besim, hapësira dhe një rol i rëndësishëm
25/01/2020 20:00
U largova nga Shqipëria pasi asgjë nuk më plotësonte, përshtatej, e më jepte liri mua si artist
11/01/2020 20:00
Dua të realizoj në Kanada ëndrrën time si aktor filmash
28/12/2019 20:00
Shumë punë, pak fjalë dhe dëshpërim. Në USA demotivohesh mijra herë deri sa arrin një copëz suksesi
14/12/2019 20:00
Shqipëria do të bëhet kur të gjithë shqiptarët të bashkohen pa interes
07/12/2019 20:00
Kam kaluar traumë. Nuk lëvizja dot nga Anglia, sepse më bllokuan pasaportën shqiptare rreth 1 vit
23/11/2019 20:00
Në Suedi personat me çrregullime mendore, të alkolizuar,të droguar kërkojnë kurim, nuk ngurrojnë…
16/11/2019 20:00
Kam qëndruar pa ngrënë, nuk më mjaftonin paratë në New York. Por arrita synimet e mia…
09/11/2019 20:00
Të sfidosh vdekjen, e të rilindësh kampion. Historia e sportistit që nuk u dorëzua kurrë…
02/11/2019 20:00
Serbët më dogjën shtëpinë. Jam përballur e vetme me presione, terren të vështirë, por kam guxuar…
30/10/2019 20:00
Me një çantë, dhe 2 panine u nisa i vetëm për të triumfuar tek “Amici di Maria De Filippi”
26/10/2019 20:00
Mamia e Princit të Arabisë, dhe Agjentit 007 rrëfen punën dhe jetën reale të familjeve VIP
23/10/2019 20:00
Në Spanjë jetojnë pak shqiptar. Ambasada nuk duhet të jetë indiferente ndaj tyre…
19/10/2019 20:00
Rrëfimi i mësueses që jep mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët shqiptar në Greqi…
16/10/2019 19:40
Gatimet, dhe ushqimi tradicional shqiptar i pa zëndësueshëm në asnjë vend të botës…
12/10/2019 20:00
Enigmat e shkencës, projektet sekrete të NASA në hapësirë dhe të DARPA për avionët luftarakë
09/10/2019 20:00
Kuzhinieri shqiptar që gatuan receta tradicionale shqiptare për amerikanët në Philadelphia
05/10/2019 20:00
Avokatja shqiptare në çështjen e Ramush Haradinajt në Hage.
02/10/2019 20:00
Diaspora/ Zvicra më ka ndryshuar jetën. Në 2006 pësova një zhgënjim që mund të ishte fatal
28/09/2019 20:41
Zvicra më ka ndryshuar jetën. Në 2006 pësova një zhgënjim që mund të ishte fatal për jetën time…
28/09/2019 20:00
Danilo Zeka: Jam ndjerë keq kur habiteshin grekët që jam shqiptar. Xhelozi, diskriminim kam patur
25/09/2019 20:00
Flora Nikolla: Pas gjurmëve të shqiptarëve të shquar nëpër botë…
21/09/2019 20:00
Qemal Zylo: Pengu im në vitet e para të emigrimit është kur nuk arrita të vij kur humbi jetën nëna
20/09/2019 11:05
Ilir Shaqiri: Me cantë në krahë ecja rrugëve të Italisë…Nuk më pranonin, pasi nuk kisha dokumenta.
14/09/2019 20:00