PO! Mund të riinfektohen përsëri me Coronavirus. Virusi tek disa persona krijon probleme në zemër
21/03/2020 20:00

Dr. Mario Ademaj është larguar bashkë me familjen e tij në vitin 1999 nga Shqipëria. Ai prej vitesh është i angazhuar në disa nisma humanitare për vizita mjekësore për shumë grupmosha, gjithashtu ka realizuar disa nisma ne Shqipëri dhe Kosovë me vizita falas për shumë bashkëatdhetarë. Momentalisht Mario Ademaj eshte duke punuar ne nje spital ne Usa për të infektuarit me CoronaVirus. Dr.Ademaj thotë se edhe një i prekur nga korona virus dhe që është shëruar mund të riinfektohet përseri nëse nuk do jete i kujdeshem. Gjithashtu ai shton qe ka shumë raste qe shërohen nga mushkëritë, dhe pas disa dite kanë komplikacione në zemer. Dr. Mario Ademaj ka qëne mjek personal i shumë personazheve VIP ne USA, si dhe ka bashkëpunuar me ato në nismat e tij humanitare. Janë disa medikamente në botë që po përdoren kunder koronavirusit. Në lidhje me vaksinën janë duke u bëre teste, sidomos nëse mund t'i bëjë dëm trupit të njeriut në shëndetin e tyre, ky proces vonon procesin e prodhimit të vaksinës. Autore e Diaspora : Ledja Liku

Të gjesh shpirtin binjak në Diasporë. Nisma unike e dy shqiptarëve të lindur në Zvicër
11/07 20:00
Në Amerikë në pension ndryshon jeta totalisht. Rikthimi në Tiranë për të zhvilluar brezin e ri
04/07 20:00
T’ju mësosh fëmijëve gjuhën shqipe në Greqi edhe në karantinë
27/06 20:00
16 vjeç refugjat, sot arkitekt fitues në Angli, si dhe pjesë e komunitetit të arkitekturës botërore
20/06 20:00
Shqiptarja e parë e emëruar në OKB si eksperte e pavarur për të drejtat e njeriut
13/06 20:00
Në Londër fizikisht, mendja dhe zemra mbetën gjithmonë në Kosovë. Tre dekada në emigrim
06/06 20:00
Kuroje pacientin siç do të doje të kuronin ty. Amaneti i Sterjo Spasses dhe nxitja për dituri
30/05 20:00
Kuroje pacientin siç do të doje të kuronin ty. Amaneti i Sterjo Spasses dhe nxitja për dituri
30/05 17:42
Koncerti i parë i Rita Orës me diasporën shqiptare dhe njohja me Ardian Bujupin
23/05 20:00
Takimi rastësor 12 vite më parë me inxhinierin britanik i ndryshoi rrjedhën e jetës
16/05 20:00
620 km në ditë për të siguruar punën vitet e para, dhe viktimë e kuesturës së Firences
09/05 20:00
Synimi im ishte të luaja me “Ajax Amsterdam”, por më shkëlqeu ylli në muzikë
02/05 20:00
Nuk më lejuan të merrja 2 bileta për prindërit në mbrëmjen kur fitova çmimin e parë në Festival
25/04 20:01
Kushdo që ndalon është i humbur! 3,000 shqiptar në fidanishte nuk e ndalën punën në Pistoia
18/04 20:01
Zbulimi vaksinës dhe medikamentet, 2 strategjitë shkencore
11/04 20:01
E vështirë të gjesh dikë për t’i kërkuar ndihmë. Në Itali do shkoja për të ndihmuar vullnetarisht
04/04 20:01
Babë e bir të izoluar në Itali.Shqetësim, ankth për prindërit, dhe sfidat e emigirimit
28/03 21:30
PO! Mund të riinfektohen përsëri me Coronavirus. Virusi tek disa persona krijon probleme në zemër
21/03 20:00
Jeta mes Romës dhe Shkodrës, sfidat dhe situatat “bullizuese” në vitet e para në Itali
14/03 20:01
Endrrat e mia i bëra realitet në terren të panjohur dhe udhëkryqe të mëdha
07/03 20:01