E vështirë të gjesh dikë për t’i kërkuar ndihmë. Në Itali do shkoja për të ndihmuar vullnetarisht
04/04/2020 20:01

Shumë e vështirë të gjesh dikë për t'i kërkuar ndihmë.Në Itali do rikthehesha për të nihmuar vullnetarisht... Marsela Koci , lindur ne Berat , aktualishte jeton në Britanine e Madhe, Londër, pas 17 vitesh ne Itali, Milano. Ka mbaruar Komunikim dhe Kooperim Nderkombetar ne Fakultetin e Gjuheve te huaja dhe Shkencave Politike. Pas nje periudhe 6-mujore studimi ne Fakultetin e Gazetarise ne Valladolid, Spanje u aktivizua si reporter/gazetare me mediat online si All-tv, Radio web DirittoZero, Radio Projekt 21 dhe disa gazeta online si ; Shqiptari i Italise, Perqasje, Dritare dhe Internationalwebpost me te cilin arriti te marri titullin e Gazetares Profesioniste ne Urdherin e Gazetarise ne Lombardi. Eshte nje Ndermjetese Kulturore, Interprete dhe kooperon ne disa projekte biznesi mes Italise dhe vendeve te Ballkanit , Kosove e Maqedoni. Se fundmi bashkepunon dhe me ALB Uk Tv si gazetare dhe ideatore e emisionit “Shqiponjat” . Puna dhe eksperienca e saj ne fushen e kultures e ka afruar te bashkepunoje ne shume projekte kulturore e artistike per promovimin e artit, kultures dhe shkrimeve jo vetem te autoreve shqiptare por edhe komuniteteve te ndryshme latine qe jetojne Milanon. Eshte drejtuese e Levizjes Atdhetare “Krahet e Shqipes” dhe shoqates “Postriba” ne Londër, si dhe perfaqesuese e Organizates Mbarekombetare ne Mergate “Lobi Euro Atlantik Shqiptar”. Autore e Diaspora: Ledja Liku

Të gjesh shpirtin binjak në Diasporë. Nisma unike e dy shqiptarëve të lindur në Zvicër
11/07 20:00
Në Amerikë në pension ndryshon jeta totalisht. Rikthimi në Tiranë për të zhvilluar brezin e ri
04/07 20:00
T’ju mësosh fëmijëve gjuhën shqipe në Greqi edhe në karantinë
27/06 20:00
16 vjeç refugjat, sot arkitekt fitues në Angli, si dhe pjesë e komunitetit të arkitekturës botërore
20/06 20:00
Shqiptarja e parë e emëruar në OKB si eksperte e pavarur për të drejtat e njeriut
13/06 20:00
Në Londër fizikisht, mendja dhe zemra mbetën gjithmonë në Kosovë. Tre dekada në emigrim
06/06 20:00
Kuroje pacientin siç do të doje të kuronin ty. Amaneti i Sterjo Spasses dhe nxitja për dituri
30/05 20:00
Kuroje pacientin siç do të doje të kuronin ty. Amaneti i Sterjo Spasses dhe nxitja për dituri
30/05 17:42
Koncerti i parë i Rita Orës me diasporën shqiptare dhe njohja me Ardian Bujupin
23/05 20:00
Takimi rastësor 12 vite më parë me inxhinierin britanik i ndryshoi rrjedhën e jetës
16/05 20:00
620 km në ditë për të siguruar punën vitet e para, dhe viktimë e kuesturës së Firences
09/05 20:00
Synimi im ishte të luaja me “Ajax Amsterdam”, por më shkëlqeu ylli në muzikë
02/05 20:00
Nuk më lejuan të merrja 2 bileta për prindërit në mbrëmjen kur fitova çmimin e parë në Festival
25/04 20:01
Kushdo që ndalon është i humbur! 3,000 shqiptar në fidanishte nuk e ndalën punën në Pistoia
18/04 20:01
Zbulimi vaksinës dhe medikamentet, 2 strategjitë shkencore
11/04 20:01
E vështirë të gjesh dikë për t’i kërkuar ndihmë. Në Itali do shkoja për të ndihmuar vullnetarisht
04/04 20:01
Babë e bir të izoluar në Itali.Shqetësim, ankth për prindërit, dhe sfidat e emigirimit
28/03 21:30
PO! Mund të riinfektohen përsëri me Coronavirus. Virusi tek disa persona krijon probleme në zemër
21/03 20:00
Jeta mes Romës dhe Shkodrës, sfidat dhe situatat “bullizuese” në vitet e para në Itali
14/03 20:01
Endrrat e mia i bëra realitet në terren të panjohur dhe udhëkryqe të mëdha
07/03 20:01