Fiks Fare/ Pas denoncimit në Fiks Fare, arrestohen të ‘fortët’ e Mamurrasit
24/09/2020 20:30

Një javë më parë Fiks Fare solli fakte të mos ekzistencës së shtetit ligjor në Mamurras, ku të fortët sundonin mbi ligjin. Të gjitha faktet e sjella në Fiks Fare vunë në lëvizje organin e akuzës të cilët në vijim të hetimit dhe pas transmetimit në emision të denoncimeve, shpallën në kërkim dhe arrestuan me datë 18 Shtator dy vëllezërit Ardian dhe Gjergj Gega për veprën penale "Konkurenca e paligjshme nëpërmjet dhunës". Për të njëjtën vepër është arrestuar edhe një përson me inicialet N.G. Për të tre këta shtetas prokuroria kërkoi masën e arrestit me burg. Por gjykata la në arrest me burg vetëm Gjergj Gegën, dhe me arrest shtëpie Ardian Gegën dhe shtetasin me inicialet N.G. Vendimi i gjykatës është apeluar nga Prokuroria e Laçit dhe hetimet për këto ngjarje të rënda vazhdojnë.

Fiks Fare, Kryemadhi kundra maskave, ndërkohë bota drejt izolimit, 28 Tetor 2020, Pjesa 1
28/10 21:02
Fiks Fare, Shkojnë të heqin dhëmballë, dentisti “u shkul” nofullën, 28 Tetor 2020, Pjesa 2
28/10 21:01
Fiks Fare, Rama në Siri si Van Dami dhe Chuck Norris, 28 Tetor 2020, Pjesa 3
28/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama në Siri si Van Dami dhe Chuck Norris
28/10 20:30
Fiks Fare/ Shkojnë të heqin dhëmballë, dentisti “u shkul” nofullën
28/10 20:30
Fiks Fare/ Kryemadhi kundra maskave, ndërkohë bota drejt izolimit
28/10 20:30
Fiks Fare, Kur mëson matematikën tek SHQUP-i, 27 Tetor 2020, Pjesa 1
27/10 21:02
Fiks Fare, Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti, 27 Tetor 2020,Pjesa 2
27/10 21:01
Fiks Fare, Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH, 27 Tetor 2020, Pjesa 3
27/10 21:00
Fiks Fare/ Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti
27/10 20:30
Fiks Fare/ Kur mëson matematikën tek SHQUP-i
27/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH
27/10 20:30
Fiks Fare, Kush prek votën t’i pritet dora, po për parat e popullit? 26 Tetor 2020, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë, 26 Tetor 2020, Pjesa 2
26/10 21:01
Fiks Fare, Komuniteti LGBT, bie në dashuri me pastorin, 26 Tetor 2020, Pjesa 3
26/10 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë
26/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Komuniteti LGBT, bie në dashuri me pastorin
26/10 20:30
Fiks Fare/ Meta: Kush prek votën, t’i pritet dora! Po kush prek parat e popullit?
26/10 20:30
Fiks Fare, Fiksi bën me ‘vulë’ kryeplakun e Qesaratit, 23 Tetor 2020, Pjesa 1
23/10 21:02
Fiks Fare, Rindërtimi i shkollës, banorët denoncojnë në SPAK Bashkinë Durrës, 23 Tetor 2020, Pjesa 2
23/10 21:01