Fiks Fare/ Maliqi prej vitesh vuan për mjekë, largohen drejt Gjermanisë!
17/09/2021 20:30

Në Bashkinë Maliq, prej vitesh mungojnë mjekët në qendrat shëndetësore. Emisioni "Fiks fare" e ka ngritur këtë shqetësim të banorëve të Bashkisë Maliq të cilët vuajnë për mjek disa herë, por edhe pas një viti ende është e njëjta situatë. Madje ai që e ngre më fortë shqetësimin e banorëve të Maliqit është kryetari i bashkisë zoti Gëzim Topçiu ."Kjo situatë është prej 3-4 vitesh dhe nuk ka asnjë përmirësim. Jemi ankuar dhe te Drejtoria Rajonale e Operatorit të Kujdesit Shëndetësor në Elbasan, në Njësinë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Korçë, në Ministrinë Shëndetësisë dhe nuk është bërë asgjë. Kemi 8 mjekë dhe na duhet edhe 8 të tjerë" shprehet kryetari. Ai u tregoi gazetarëve shkresat zyrtare që bashkia që ai drejton u ka nisur instancave përgjegjëse në lidhje me mungesën e bluzave të bardha, dhe nga këto shkresa gjendja duket alarmante.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 15 Tetor 2021
15/10 21:03
Fiks Fare, Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji penalizon qytetarët,15 Tetor 2021, Pjesa 1
15/10 21:02
Fiks Fare,Breshëri u dëmtoi mollët,ligji pengon bujqit, s’marrin dëmshpërblim,15 Tetor 2021, Pjesa 2
15/10 21:01
Fiks Fare, Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura, 15 Tetor 2021, Pjesa 3
15/10 21:00
Fiks Fare/ Regjistrat e Gjëndjes Civile të dëmtuar, ligji detyron qytetarët t’i drejtohen gjykatës
15/10 20:30
Fiks Fare/ Bujqit: Kemi falimentuar, kërkojmë një ndihmë nga shteti!
15/10 20:30
Fiks Fare/ Emergjencat Civile Maliq: Zbatojmë ligjin e vjetër, i riu pa akte nënligjore
15/10 20:30
Fiks Fare/ AREB Korçë: Fermerët të bëhen pjesë e skemave të sigurimit
15/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sociologu: Femrat pas divorcit bëhen më të bukura
15/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 14 Tetor 2021
14/10 21:03
Fiks Fare, Raporti Rama-Basha, “dashuri dhe urrejtje”, 14 Tetor 2021, Pjesa 1
14/10 21:02
Fiks Fare, Prindërit kërkojnë zëvendësimin e mësueses, i shoqi avokat i kërcënon, 14 Tetor 2021, Pjesa 2
14/10 21:01
Fiks Fare, “Me Xhaxhiun”, me dy gra bën një fëmijë për 4.5 muaj, 14 Tetor 2021, Pjesa 3
14/10 21:00
Fiks Fare/ Pas ndërhyrjes së Fiksit, nxënësve u vihet një mësuese e re
14/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ “Me Xhaxhiun”, me dy gra bën një fëmijë për 4.5 muaj
14/10 20:30
Fiks Fare/ Prindërit: Të hiqet mësuesja! Fëmijët nuk i mëson, por i lë të luajnë me letra!
14/10 20:30
Fiks Fare/ Mësuesja merr burrin me vete në mbledhjen me bordin e prindërve dhe drejtorinë
14/10 20:30
Fiks Fare/ Raporti Rama-Basha, “dashuri dhe urrejtje”
14/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 13 Tetor 2021
13/10 21:03
Fiks Fare, Rriten çmimet, qytetarët: Vetëm kafen mos na e prekni! 13 Tetor 2021, Pjesa 1
13/10 21:02