Fiks Fare, Hoqi dhëmballën e infektuar, operohet në grykë 20 vjeçari. Mori dhe HCV, 29 Qershor 2023, Pjesa 2
29/06/2023 21:01

Heqja e dhëmballës së infektuar i kushton shtrenjtë një 20 vjeçari nga Fushë Kruja. Dentisti ia hoqi pa grafi, iu infektua gjithë goja dhe fyti. Për 5 javë shtrohet në QSUT tek spitali Francez ku operon fytin , ndërkohë që merr vesh se gjatë heqjes së dhëmballës ka marrë edhe Hepatitin C.

Episodi i plotë – Fiks Fare, 13 Qershor 2024
13/06 21:01
Monitorime/ Ja si blihet shalqi pa provë – Fiks Fare
13/06 21:00
Ngatërrohen emrat në Tatime, familja bëhet me “dyqan” dhe me gjoba të papaguara – Fiks Fare
13/06 20:45
Populli s’blen dot shtëpi, politikanët e zyrtarët me vila. Po si? – Fiks Fare
13/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 12 Qershor 2024
12/06 21:01
Monitorime/ ORL-ja: Me qumësht gjiri e lëng preshi nuk kurohet veshi! – Fiks Fare
12/06 21:00
E mitura refuzon prindërit, pas jetesës me një djalë. Policia ” Ligji s’e kap” – Fiks Fare
12/06 20:45
Berisha merr vulën! A është kjo një këmbanë alarmi për Ramën? – Fiks Fare
12/06 20:30
Monitorime/ Batoni do që Dule të bëhet me bo… – Fiks Fare
11/06 21:00
Në Parlamentin Europian triumfon e djathta, po tek ne si i behët? – Fiks Fare
11/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 10 Qershor 2024
10/06 21:30
Monitorime/ Gjatësia e vajzave në “She’s on Top” matet me metër e qofte – Fiks Fare
10/06 21:00
Zgjedhjet për rektor në Universitetin e Elbasanit të paracaktuara, pa garë – Fiks Fare
10/06 20:45
Shqiptarët halle me çdo qeveri. Kur do mbarojnë këto halle? – Fiks Fare
10/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 7 Qershor 2024
07/06 21:01
Monitorime/ Vajza e “Përputhen”: Pa para nuk dashurohem dot! – Fiks Fare
07/06 21:00
Fitoi zgjedhjet për kryetar fshati, ia anulojnë. Bashkia emëron “aforfe” një tjetër! – Fiks Fare
07/06 20:45
Kujdeset për djalin 40 vjeçar me probleme mendore, i heqin kujdestarin – Fiks Fare
07/06 20:30
Monitorime/ Dudushi ngatërron Gridën me bashkëshorten e tij Bietën – Fiks Fare
06/06 21:00
Episodi i plotë – Fiks Fare, 6 Qershor 2024
06/06 21:00