Voilà – Emisioni i Plotë, 16 Gusht 2019
16/08/2019 20:01

Gigi Hadid eshte në një lidhje me ish-të dashurin e aktores Selena Gomez, Samuel Krost.Angelina Jolie është nënë e tre vajzave dhe gjithmonë ka treguar se i kushton shumë rëndësi edukimit të tyre. Në një intervistë të dhënë së fundmi për “Elle”, aktorja e njohur është shprehur se ajo i inkurajon vajzat e saj që të zhvillojnë mendjen e tyre për t’u rritur si individë të fortë. “Duke parë rreth botës lind natyrshëm pyetja: Përse ka kaq shumë energji për ta mbajtur gruan gjithmonë në një pozicion të dytë? Ne kemi nevojë për më shumë ‘gra të këqija’, Kim Kardashian tashmë ka paralajmëruar produktin e saj më të ri të bukurisë i cili publikohet me datë 16 gusht. Ajo u shpreh se për këtë koleksion është inspiruar nga vitet e 90-ta, kohë për të cilën ajo ndihet nostalgjike.