Top Channel/ KLSH gjen 633 mln euro abuzime! Raporti për vitin 2022, në buxhet mungojnë 402 mln euro
24/11/2022 15:10

1 nga 5 lekë që duhet të hynin në buxhetin e shtetit janë shpërdoruar sipas KLSH. Në raportin për zbatimin e buxhetit janar-shator 2022, auditimet kanë vërejtur se 74 miliardë lekë apo 633 milionë euro është shuma e shkeljes së disiplinës financiare për fondet publike. Ndërkohë, KLSH evidenton se 47 miliardë lekë apo 402 milionë euro janë të ardhura të munguara në buxhet, 97% e tyre për shkak të Drejtorisë së Tatim-Taksave, ku bie poshtë teza e mirë-administrimi fiskal është përmirësuar nga qeveria.

Top Channel/Kriza uli transportin e mallrave,import-eksportet detare në vëllim u ulën me 20% në 2022
27/01 15:05
Top Channel/ Debate në Kuvend! Diskutohet heqja e taksës për hirrën dhe qumështin barista
24/01 19:39
Top Channel/ Në 2024 ekonomia më optimiste, për Shqipërinë parashikohet një rritje mbi 3.2 %
23/01 15:11
Top News – Dy shtete me një monedhë… / Financial Times: Brazili dhe Argjentina nisin përgatitjet
22/01 16:42
Top News – Kreditë me probleme/Inflacioni nuk i preku, në 2022 ranë sërish
22/01 13:02
Top News – Puna nga shtëpia/Shqiptarët arkëtuan mbi 1 mld euro nga të huajt
22/01 12:52
Top Channel/ Fondi i komunitetit/ Bashkia e Tiranës rrit vlerën e financimit
19/01 19:44
Top Channel/ Turistët u shtuan edhe në vjeshtë! Instat: Në nëntor 2022 13.5 % më shumë se në 2021
19/01 19:43
Top Channel/Do ndryshojë ligji i koncesioneve,qeveria do të marrë parasysh dhe propozimet e opozitës
18/01 15:25
Top News – Bordi rrit çmimin e naftës dhe benzinës/ Vetëm gazi mbetet në shifrat e mëparshme
17/01 18:00
Top Channel/ 622 mijë persona në kufirin e varfërisë! Të ardhurat 4 herë më të ulëta se ato në BE
13/01 19:43
Top News – E ardhmja e kriptomonedhave / Mund të jetë e njëjtë si ajo e dinarit irakian
12/01 19:55
Top Channel/ Ekonomia do rritet me 2.2 %/ Banka Botërore ul pritshmëritë për ekonominë shqiptare
11/01 19:42
Top Channel/ Rriten kreditë me probleme/ Ndikoi kriza e rritjes së fortë të çmimeve
10/01 19:40
Top Channel/ Në 2023, rëndohen taksat! Ligji i ri, çdo vit akciza indeksohet sipas inflacionit
10/01 15:22
Top Channel/ Bujqësia me rënie në 2022/ Për shkak të blegtorisë, është ulur numri i kafshëve
10/01 15:16
Top Channel/ Inflacioni është 7.4%, çmimet e rritura po mbajnë lartë edhe inflacionin
09/01 15:27
Top Channel/ Si u ndanë 320 milionë €? Në fund të 2022, 240 mln shkuan për faturat dhe rindërtimin
06/01 19:36
Top Channel/ Borxhet e bashkive – 56 për qind janë fatura të papaguara për investimet
04/01 19:48
Top News – Muaji i ngarkuar i Kushtetueses / Vendoset për bordet dhe mandatin e Xhaçkës
03/01 18:11