Fitoi zgjedhjet për kryetar fshati, ia anulojnë. Bashkia emëron “aforfe” një tjetër! – Fiks Fare
07/06/2024 20:45

Emisioni Fiks Fare ka transmetuar mbrëmjen e së premtës manipulimet e zgjedhjeve për kryeplak në fshatin Tresh. Prend Hila është ankuar edhe më parë në “Fiks Fare” për ujësjellësin dhe këtë herë denoncon manipulimin e zgjedhjeve për kryeplak të fshatit Tresh. Hila kandidoi në nëntor të viti 2023 për antar të kryesisë për fshatin Tresh. Këshilli Bashkiak Lezhë në bashkpunim më Njësinë Administrative Zejmen caktuan datën e zgjedhjeve me 17 nëntorë 2023 në orën 14:00, por antarët nuk respektuan orarin e vendosur nga vetë ata dhe e zhvilluan këtë mbledhje në orën 17:00. Duke qenë se zgjedhjet u zhvilluan në një orar tjetër ku banorët nuk kishin informacon, Prend Hila ka refuzuar së bashku me banorët e tjerë ku ka këmbëngulur që këto zgjedhje të zhvillohen në një ditë tjetër, ku të marrin pjesë dhe banorët e tjerë. Zgjedhjet e dyta u zhvilluan po në muajin nëntor, 5 ditë pas zgjedhjeve të para. Në zgjedhjet e datës 23 nëntor 2023 i organizuar nga Këshilli Bashkiak nga anëtarët e Këshillit dhe të Njësisë Administrative Zejmen, ku me shumicë votash u shpall fitues Prend Hila. Por dy javë më pas këto zgjedhje u anulluan nga Këshilli Bashkiak me arsyen se nuk u bënë në datën e caktuar.

Episodi i plote – Fiks Fare, 19 Korrik 2024
19/07 21:01
Monitorime/ Mushkonjat këtë verë janë rritur, janë bërë burra – Fiks Fare
19/07 21:00
Agjencia do i çonte në Angli, u merr paratë dhe s’përgjigjet. Fiksi u kthen lekët! – Fiks Fare
19/07 20:45
Turistët e huaj ‘pushtojnë’ vendin, shqiptarët ikin jashtë. Si ka mundësi? – Fiks Fare
19/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks fare, 18 Korrik 2024
18/07 21:01
Monitorime/ Po të pickoi bleta, tërbohu – Fiks Fare
18/07 21:00
Prokuroria dhe gjykata harruan dosjen në sirtar, 35-vjeçari nuk përfitoi nga amnistia! – Fiks Fare
18/07 20:45
Më mirë të të drejtojë një femër apo një mashkull në administratë? – Fiks Fare
18/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 17 Korrik 2024
17/07 21:01
Monitorime/ Gjyshi 74 vjeç bën pompa në studio – Fiks Fare
17/07 21:00
Policët parkojnë mjetet private kudo. Shmangin gjobat me simbolet e policisë – Fiks Fare
17/07 20:45
Ilir Meta në një intervistë ndryshe: Ja pse kërkova divorcin! – Fiks Fare
17/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 16 Korrik 2024
16/07 21:01
Monitorime/ Si dallohen shqiptarët kur i sheh jashtë shtetit? – Fiks Fare
16/07 21:00
E abuzuar seksualisht, e sëmura mendore në qiell të hapur. Insitucionet ‘mbyllin sytë’ – Fiks Fare
16/07 20:45
Cigarja shkakton kancer dhe impotencë, pse shteti e lejon të shitet? – Fiks Fare
16/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 15 Korrik 2024
15/07 21:01
Monitorime/ Brenda gjinisë mashkullore ka burra dhe meshkuj – Fiks Fare
15/07 21:00
“Beteja” PS-PD për kryeplakun e fshatit Toç në Memaliaj! – Fiks Fare
15/07 20:45
Supermarketi si kishë, njerëzit bëjnë kruqin sa herë shohin çmimet! – Fiks Fare
15/07 20:30