Fiks Fare, 12 Shkurt 2018, Pjesa 2
12/02/2018 21:04
Fiks Fare, Qëndrimet e ndryshme të PD-së për rezultatin e zgjedhjeve, 11 Maj 2021, Pjesa 1
11/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit me 1200€ të çojnë në vendet e BE pa dokumente,11 Maj 2021, Pjesa 2
11/05 21:01
Fiks Fare, Vasilit i duket greqishtja si anglishtja, 11 Maj 2021, Pjesa 3
11/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Vasilit i duket greqishtja si anglishtja
11/05 20:30
Fiks Fare/ Agjencia në Kosovë: 700 euro kalimi i sigurt vetëm me pasaportë
11/05 20:30
Fiks Fare/ 800 euro për të shkuar në Itali, tamponin e rregullon shoferi furgonit
11/05 20:30
Fiks Fare/ Agjencia: Rruga më e sigurt për Gjermani është nga Vjena me 1200 euro
11/05 20:30
Fiks Fare/ Qëndrimet e ndryshme të PD-së për rezultatin e zgjedhjeve të 25 prillit
11/05 20:30
Fiks Fare, Listat për deputet/ Gratë e PS-së sipër burrave, të PD-së poshtë, 10 Maj 2021, Pjesa 1
10/05 21:02
Fiks Fare, Mashtrimet me tamponët në Rinas, 30 euro dhe je negativ, 10 Maj 2021, Pjesa 2
10/05 21:01
Fiks Fare, Burri do t’i vërë zjarrin shtëpisë, 10 Maj 2021, Pjesa 3
10/05 21:00
Fiks Fare/ Mashtrimet me tamponët në Rinas, 30 euro dhe je negativ
10/05 20:30
Fiks Fare/ Pronarja e agjencisë: Parat do t’i kthej pas zgjedhjeve
10/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Burri do t’i vërë zjarrin shtëpisë
10/05 20:30
Fiks Fare/ Listat për deputet/ Gratë e PS-së sipër burrave, të PD-së poshtë
10/05 20:30
Fiks Fare/ Mashtrimi i Agjencisë Perla, 2500 euro në këmbim të vizave për Gjermani
10/05 20:30
Fiks Fare, A ka moral politika? 7 Maj 2021, Pjesa 1
07/05 21:02
Fiks Fare, Agjencia e punësimit, mashtron me kontratat e punës, 7 Maj 2021, Pjesa 2
07/05 21:01
Fiks Fare, Shano: Nuk jam si ata që i mbajnë duart poshtë, 7 Maj 2021, Pjesa 3
07/05 21:00
Fiks Fare/ Përgjegjësja pranon mashtrimin: U nisën si punëtorë, përfunduan si turistë
07/05 20:30