Vip Club, Emina Cunmulaj me Klea Hutën, të dielën ora 17:05, në Top Channel
26/10/2018 13:57

Vip Club me supermodelen shqiptare Emina Cunmulaj. Nga malësia e Malit të Zi në Amerikë për të bërë realitet ëndrrat e saj. Sukseset e saj të jashtëzakonshme në modelim tërhoqën vëmendjen e stilistëve me famë botërore dhe revistave me emër. Gjithçka përtej formales, cila ka qenë fëmijëria e saj deri tek ndjenja e të qenurit nënën.