Pak më personale, me Klea Huta dhe Afërdita Dreshaj – Vip Club
26/11/2018 21:17

Njihemi pak më ndryshe me Afërdita Dreshën. Vajza e cila realizoi ëndrrat e saj e tashmë ajo flet për Vip Club hapur duke na kujtuar një këshillë nga prindërit e saj e teksa ndalet tek njohja me partnerin e saj në Detroit.