Vip Club/ Afërdita Dreshaj bëhet nuse
26/11/2018 21:04

Vip Club qëndroi pranë Afërdita Dreshaj teksa ajo përfundonte make up-in e dasmës së saj.Një buzëkuq nude për Afërdita Dreshaj do të ishte perfekt dhe pjesa e ftyrës së saj të preferuar për tu lyer janë sytë, e duket se ato pëlqen ti lyeje me të errët ditën e dasmës së saj. Duket se maskat I harron për t’I përdorur dhe se kohët e fundit ajo ka zgjedhur flokët e shkurtër me thyrje duke thënë se eksperimenti më I keq me flokët ka qënë kur ja kanë djegur.