Stili i garderobës së Ramë Lahaj
02/12/2018 17:42

Duket se Rame Lahaj preferon të kujdeset vetë për stilimin e tij. Ai shprehet për Vip Club se blen shpesh rroba dhe ndoshta më shumë seç duhet. Për të pamja e jashmte është goxha e rëndësishme dhe rrobat që ai nuk i vesh më i dërgon për bamirësi në Gjermani. Preferon ngjyrën kafe në rrobat e tij dhe nuk ka ndonjë lidhjë nëse rrobat janë apo nuk janë firmë.