Ramë Lahaj: “Muzika ka nisur si një eksperiment”
02/12/2018 17:29

Në moshën 22 vjeçare Rame Lahaj ka filluar të këndojë realisht edhe pse e ka praktikuar në vegjëli në orën e muzikës. Rame Lahaj është diplomuar në Akademinë e Arteve në Trane dhe nuk e ka menduar se do të ishtë një artist e për më shumë një këngëtar lirik . Për të muzika ka filluar si eksperiment gjatë viteve 2003-2004 pas nisjes së studimeve, gjatë vitit të dytë ka kuptuar se ky do të ishte profesioni i tij.