Dasma luksoze e Afërdita Dreshaj dhe afterparty! – Vip Club
26/11/2018 21:04

Disa detaje të tjera nga dasma e Afërdita Dreshaj dhe festa që pasoi me familjarët e të ftuarit të tjerë të saj