Nga vendosja e vellos në ceremoninë e kurorëzimit të Afërdita Dreshaj – Vip Club
26/11/2018 21:04

Disa caste teksa Afërdita Dreshaj vendos vellon teksa shkon në ceremoninë e dasmës së saj ku e priste dhe bashkëshorti tashmë I saj.