Orban paralajmëron: Emigracioni përçan BE-në
11/01/2019 15:52

Victor Orban paralajmëron se emigracioni do të përçajë BE-në përpara zgjedhjeve parlamentare. Kryeministri hungarez mbajti konferencën e parë për shtyp të vitit 2019 dhe e përdori këtë rast për të hequr një linjë të qartë mes ideologjive europiane.