Franca hap konkursin për majën e katedrales së djegur
18/04/2019 10:55

Franca ka ftuar arkitektë nga e gjithë bota të paraqesin projektet e tyre për një majë të re që do të qëndrojë në mbi katedralen e Notre Damit. Kryeministri Edouard Philippe u tha gazetarëve se shpresonin për një majë të re që do të adaptohej me teknikat dhe sfidat e erës sonë”.