Aventurierët – Real Talk: Xhoi komenton sherrin me Dodon, 3 Korrik 2020
03/07/2020 23:30
Aventurierët – Real Talk: Xhoi reagon ndaj komenteve negative, 3 Korrik 2020
03/07/2020 23:30
Real Talk me Aventurierët Alioni – 26 Qershor 2020
26/06/2020 23:31
Aventurierët: Alioni reagon ndaj komenteve negative
26/06/2020 23:30
Real Talk me Aventurieret – Dodo 19 Qershor 2020
19/06/2020 23:01
Real Talk me Aventurieret: Dodo shokohet teksa dëgjon komentet negative
19/06/2020 23:00
Aventurierët – “Nga Deti në Mal’’ – Episodi 10 (episodi final i sezonit të parë) 5 Qershor 2020
06/06/2020 00:02
Aventurierët: Alioni sërish përfshihet në sherr, 05 Qershor 2020
06/06/2020 00:01
Aventurierët: ‘Ka femra dhe femra’, 05 Qershor.2020
06/06/2020 00:01
Aventurierët: ‘A i kërkon Dodo falje Valit’? 05 Qershor 2020
06/06/2020 00:01
Aventurierët – “Rikthim në Spille’’- Episodi 9, 29 Maj 2020
30/05/2020 00:01
Aventurierët: ‘Dodo do iu sulet’, 29 Maj 2020
30/05/2020 00:00
Aventurierët: Xhoi ndahet nga Alioni, 29 Maj 2020
30/05/2020 00:00
Aventurierët: Dodo mund Valin! 29 Maj 2020
30/05/2020 00:00
Aventurierët: Dodo vs Alion, 29 Maj.2020
30/05/2020 00:00
Aventurierët – “Çfarë ndodh në Jalë, mbetet në Jalë’’ – Episodi 8, 22 Maj 2020
23/05/2020 00:02
Aventurierët: ‘E vërtetë apo guxim’, 22 Maj 2020
23/05/2020 00:01
Aventurierët: Kri dhe Dodo sqarojnë muhabetin e portofolit, 22 Maj 2020
23/05/2020 00:01
Aventurierët: Lindi behët tapë! 22 Maj 2020
23/05/2020 00:01
Aventurierët: Alioni kapet ‘MAT’ me Dodon, 22 Maj 2020
23/05/2020 00:01
Aventurierët – “Udhëtim në Jug’’ – Episodi 7, 15 Maj 2020
16/05/2020 00:01
Aventurierët: Sherri midis Kri dhe Dodo, 15 Maj 2020
16/05/2020 00:00
Aventurierët: Zbulohet sekreti i Kri-së, 15 Maj 2020
16/05/2020 00:00
Aventurierët: Alioni i pret flokët Stivit, 15 Maj 2020
16/05/2020 00:00
Aventurierët – “Karma” – Episodi 6, 8 Maj 2020
09/05/2020 00:02
Aventurierët: Skandal në shtëpi. Dodo godet Xhoin, 8 Maj 2020
09/05/2020 00:01
Aventurierët: Kri ‘vjedh’ të brendshmet e Valit, 8 Maj 2020
09/05/2020 00:01
Aventurierët: Alioni ofendon Dodon, 8 Maj 2020
09/05/2020 00:01
Aventurierët: Sherri midis Lindit dhe Tatanit, 08 Maj 2020
09/05/2020 00:01
Aventurierët – “Shok për kokë” – Episodi 5, 01 Maj 2020
02/05/2020 00:02