Aventurierët: ‘A i kërkon Dodo falje Valit’? 05 Qershor 2020
06/06/2020 00:01

Vali rizgjohet aty ku u mbaroi episodi I kaluar. Pa ndjenja dhe me dhimje fizike. Dodo qëndron mbi kokën e saj dhe duket shumë e vendosur mbi veprimet e saj.