Aventurieret – “Vali dhe Dodo… Nisje e një shoqërie të ngushtë?”, 27 Nëntor 2020
28/11/2020 00:00
Aventurierët – “Krisje midis shokësh” – Episodi 17, 20 Nëntor 2020
21/11/2020 00:01
Aventurieret – “Incidenti gjatë kalërimit”, 20 Nëntor 2020
21/11/2020 00:00
Aventurieret – “Stivi, Lindi, Kridhe Vali bëjnë tour në Voskopojë”, 20 Nëntor 2020
21/11/2020 00:00
Aventurierët – Alioni vihet në pozitë nga parashutisti… “Ke frikë të hidhesh”, 20 Nëntor 2020
21/11/2020 00:00
Aventurieret – “Alioni dhe Gezimi sherr”, 20 Nëntor 2020
21/11/2020 00:00
Aventurierët – “Periudhë ndryshimesh” – Episodi 16, 13 Nëntor 2020
14/11/2020 00:00
Aventurierët – “Macja me miun” – Episodi 15, 6 Nëntor 2020
07/11/2020 00:00
Aventurierët – “Ndërrim fronesh” – Episodi 14, 30 Tetor 2020
31/10/2020 00:01
Aventurierët – “Hakmarrja Dodos’- Episodi 13, 23 Tetor 2020
24/10/2020 00:00
Aventurierët: Dodo merr vesh të vërtetën, 23 Tetor 2020
24/10/2020 00:00
Aventurierët – “Rënia e Dodos’ – Episodi 12, 16 Tetor 2020
17/10/2020 00:01
Aventurierët: Dodo bëhet ‘tapë’, 16 Tetor 2020
17/10/2020 00:00
Aventurierët – “Gzimi, Loni në palestër” – Episodi 1, 9 Tetor 2020
10/10/2020 00:00
Aventurierët: ‘Vali dhe Dodo bëjnëpaqe? 9 Tetor 2020
10/10/2020 00:00
REAL TALK me Aventurieret – Evi Spaho & Aldo Marku
21/08/2020 23:30
Real Talk me Aventurieret- Emiljano
14/08/2020 23:30
REAL TALK me Aventurierët – Stivi reagon ndaj komenteve negative
07/08/2020 23:15
REAL TALK me Aventurierët – Stivi!
07/08/2020 23:15
REAL TALK me Aventurierët – Real Talk me Kri
31/07/2020 23:31
REAL TALK me Aventurieret – Vali
24/07/2020 23:31
REAL TALK me Aventurieret – Ana teston inteligjencen e Valit
24/07/2020 23:30
REAL TALK me Aventurieret – Vali reagon ndaj komenteve negative
24/07/2020 23:30
REAL TALK me Aventurieret – Lindi
17/07/2020 23:31
REAL TALK me Aventurieret – Lindi tregon të vërtetën për fuçinë
17/07/2020 23:30
REAL TALK me Aventurieret – Lindi reagon ndaj momenteve në spille
17/07/2020 23:30
“REAL TALK” me Aventurieret – Tatani
10/07/2020 23:31
“REAL TALK” me Aventurieret – Tatani bën spoiler-in e parë për sezonin e dytë
10/07/2020 23:30
“REAL TALK” me Aventurieret – Tatani reagon ndaj sherrit me Lindin dhe Dodon
10/07/2020 23:30
Real Talk me Aventurierët “Xhoi”, 3 Korrik 2020
03/07/2020 23:31