“REAL TALK” me Aventurieret – Tatani bën spoiler-in e parë për sezonin e dytë
10/07/2020 23:30

Nga 3 Prilli çdo të premte, AVENTURIERËT! Ky është titulli i Reality Show-t më të ri në Shqipëri. I influencuar nga formatet amerikane më të suksesshëm ndër vite, Aventurierët, përshtat stilin dhe dinamikën vizuale të këtyre formateve, duke sjellë kështu, dicka krejt të re në tregun Shqiptar.