Aventurierët – “Fundi i Aventurës” – Episodi 25, 15 Janar 2021
16/01/2021 00:01
Aventurieret – “Dodo dhe Vali ndeshen në ring”, 15 Janar 2021
16/01/2021 00:00
Aventurieret -“Kri & Stivi kalojnë natë romantike.Gëzimi & Lindi durojnë pasthirrmat”, 15 Janar 2021
16/01/2021 00:00
Aventurieret – “ Vali tenton të godasë Dodon në Anije”, 15 Janar 2021
16/01/2021 00:00
Aventurierët, Episodi 23 – “Rrëfimi”, 8 Janar 2021
09/01/2021 00:01
Aventurierët – “Dodo rrëfehet për orientimin e saj seksual”, 8 Janar 2021
09/01/2021 00:00
Aventurierët – “Lindi sulmon Stivin! Plas sherri në Boomerang beachbar”, 8 Janar 2021
09/01/2021 00:00
Aventurierët, Episodi 23 – “Komandant pijaneci”, 2 Janar 2021
03/01/2021 00:01
Aventurieret – “A e shtyn dot jetën pa alkol? Stivi bëhet asistent-menaxher i rradhës”, 2 Janar 2021
03/01/2021 00:00
Aventurierët – “Alioni bëhet shkak që Stivi & Xhoi të pajtohen pas sherrit”, 2 Janar 2021
03/01/2021 00:00
Aventurierët, Episodi 21 – “Lindja e një ylli” – 25 Dhjetor 2020
26/12/2020 00:00
Aventurieret – “Xhoi dhe Stivi përpiqen të sabotojnë Lindin si menaxher” – 25 Dhjetor 2020
26/12/2020 00:00
Aventurieret – “Emiljano viziton Tatanin ndërkohë të tjerët kanë ikur nga Spilleja”- 25 Dhjetor 2020
26/12/2020 00:00
Aventurieret – “Tatani merr lajmin e keq për këmbën e thyer!” – 25 Dhjetor 2020
26/12/2020 00:00
Aventurieret – “Çfarë ka bërë Stivi kësaj radhe?! A do të ndahet Stivi dhe Kri përfundimisht?”
19/12/2020 00:01
Aventurieret – “Lindi dhe Alioni stërviten ne Muay Thai nga mjeshtri i madh.”
19/12/2020 00:01
Aventurieret – “Kri zhduket! Stivi e kërkon gjithandej”
19/12/2020 00:01
Episodi i plotë: Aventurierët, Episodi 21 – “Hije Dyshimi” – 18 Dhjetor 2020
19/12/2020 00:00
Aventurierët – “Gëzimi preket nga veprimi i Alionit”, 11 Dhjetor 2020
12/12/2020 00:01
Aventurierët – “Dodo dhe Vali vizitojnë Gëzimin’, 11 Dhjetor 2020
12/12/2020 00:01
Aventurierët – “Lindi dhe Kri sherr banal në beachbar. Stivi mbron të dashurën”, 11 Dhjetor 2020
12/12/2020 00:01
Episodi i plotë: Aventurierët “Bromancë”, 11 Dhjetor 2020
12/12/2020 00:00
Aventurierët – “Pajtimi” – Episodi 19, 4 Dhjetor 2020
05/12/2020 00:01
Aventurierët – “Kri flet për të kaluarën në jetimore dhe mardhëniën me familjarët”, 4 Dhjetor 2020
05/12/2020 00:00
Aventurieret – “Gëzimi merr ndihmën e parë pasi thyen këmbën”, 4 Dhjetor 2020
05/12/2020 00:00
Aventurierët – “ Kri dhe Stivi shesin misra në plazh”, 4 Dhjetor 2020
05/12/2020 00:00
Aventurieret – “Banorët e tjerë presin Gëzimin kur kthehet nga spitali në shtëpi”, 4 Dhjetor 2020
05/12/2020 00:00
Aventurierët – “Aksidenti” – Episodi 18, 27 Nëntor 2020
28/11/2020 00:01
Aventurieret – “ Momenti kur Gëzimi thyen këmbën” , 27 Nëntor 2020
28/11/2020 00:00
Aventurieret – “Xhoi pyet Stivin për sherrin e Alionit dhe Gezimit”, 27 Nëntor 2020
28/11/2020 00:00