Aventurierët: Xhoi del nga dhoma e saj në mes të natës, 01 Maj 2020
02/05/2020 00:01
Aventurierët: Shpërthen sherri në Boomerang Beach Bar, 01 Maj 2020
02/05/2020 00:01
Aventurierët: Çifti i ri kalojnë pasditen e tyre të parë me njëri-tjetrin, 01 Maj 2020
02/05/2020 00:01
Aventurierët: Tatani dhe Lindi ‘Karaoke’, 01 Maj 2020
02/05/2020 00:01
Aventurierët – “Një fundjavë e gjatë” – Episodi , 24 Prill 2020
25/04/2020 00:02
Aventurierët – Dodo rikthehet në punë.. 24 Prill 2020
25/04/2020 00:01
Aventurierët – Tatani sulmon Valin, 24.Prill.2020
25/04/2020 00:01
Aventurierët – Xhoi përlotet ndërsa takon dashurinë e saj të jetës. 24 Prill 2020
25/04/2020 00:01
Aventurierët – “Punë ka por s’ka profesionistë” – Episodi 3, 17 Prill 2020
18/04/2020 00:02
Aventurierët: Kri nis të qajë në sy të Emiljanos.. 17 Prill 2020
18/04/2020 00:01
Aventurierët: Jeni të gjithë të dështuar. 17.Prill.2020
18/04/2020 00:01
Aventurierët – ”Një banore e re” – Episodi 2, 10 Prill 2020
11/04/2020 00:02
Aventurierët: Dodo kalon në konfrontim fizik ndaj Kri, 10 Prill 2020
11/04/2020 00:01
Aventurierët: Menaxheri jep urdhrin e tij të parë, 10 Prill 2020
11/04/2020 00:01
Aventurierēt: Shpërthimi i Kri kundër Valit, 10 prill 2020
11/04/2020 00:01
Aventurierët: Një banore e re futet në shtëpi, 10.Prill.2020
11/04/2020 00:01
Aventurierët – “Një aventurë në Spille”- Episodi 1, 03 Prill 2020
04/04/2020 00:02
Aventurierët- “Mbylle gojën dhe mos fol” – Menaxheri nxjerr jashtë Krisin, 03 Prill 2020
04/04/2020 00:01
Aventurierët: “A do më fusësh dhe mua në televizion” – Krisi flirton për të bërë karrierë
04/04/2020 00:01
Aventurierët – Lindi nuk është i sigurtë nëse ka ardhur në shtëpinë e duhur, 03 Prill 2020
04/04/2020 00:01
Aventurierët – Zbuloni se çfarë ndodhi në festën e parë, 03 Prill 2020
04/04/2020 00:01
Aventurierët – Personazhi kalon çdo limit të etikës, 03 Prill 2020
04/04/2020 00:01