Aventurierët: Alioni sërish përfshihet në sherr, 05 Qershor 2020
06/06/2020 00:01

Xhoi vëren Dodon dhe Alionin duke kërcyer dhe duke u përqafuar me njëri tjetrin. E nxitur nga kjo situatë ajo vepron siç mundet vetëm Xhoi të veprojë