Aventurierët – “Nga Deti në Mal’’ – Episodi 10 (episodi final i sezonit të parë) 5 Qershor 2020
06/06/2020 00:02

Sherri midis Dodos dhe Valit, la pasoja të mëdha midis Aventurierëve. A do ta zbulojë Emiljano këtë incident . Nësë po, si do reagojë ai? Ndërsa dita kalon, Aventurierët shkojnë të festojnë në Club, ku fantazmat e Jalës duket se do ti përndjekin Alionin dhe Xhoin. Pas një incidenti të papritur në club, mesa duket Aventurierëve do ti duhen pushime të tjera për tu kthjelluar. Ata largohen për në Theth, ku premtimi për aventura të paharrueshme për sezonin e dytë , duket qartë që nuk do të zhgenjejë.