“Vip Club”, Toni Dovolani me Klea Hutën, të dielën, në Top Channel
19/10/2018 11:39

Vip Club me Tony Dovolani. Balerin kosovar, i cili shkoi në Amerikë që të realizojë ëndrrat e tij. Karriera e tij dhe suksesi me “Dancing with the Stars”, por edhe lidhja e adhurueshme me fëmijët e tij. Cili është vendi i preferuar i Tonit në Nju Jork? Cila është rutina e tij ditore? Për më shumë në “Vip Club”, Toni Dovolani me Klea Hutën, të dielën ora 17:05, në Top Channel.