Top Channel/ Rritja e deri në fund të 2024,reforma e pagave do bëhet me tre rritje në një vit
26/05/2023 19:43

39 miliardë lekë premton qeveria të harxhojë për rritjen e pagave të gjyqtarëve, prokurorëve, administratës dhe punonjësve publikë. Kështu pra në fund të 2025-ës paga e mësuesit në arsimin 9-vjeçar pritet të arrijë në nivelin 95 550 lekë nga 54 800 lekë aktualisht, rritje me 57% ndërsa për mësuesin në gjimnaz, pritet të arrijë në 106 800 rritje me 55%. Rritja do të përfshijë mjekët e përgjithshëm që do të ketë një pagë 131 672 lekësh. Gjithashtu infermierët do të kenë një pagë në nivelin 87 118 me 57 % rritje.

Top Channel/ Rriten eksportet/ Thatësira në Spanjë dhe Holandë drejton kërkesën nga Shqipëria
03/06 19:42
Top Channel/ Rritja e energjisë, Konfindustria kundërshton çdo nismë për shtrenjtim
03/06 15:15
Top Channel/ Euro zbret në 108.37 lekë! Zhvlerësimi ul çmimet, inflacionin e bën më të lira kreditë
02/06 19:40
Top Channel/ Pagat e rritura të administratës/Shtesat që nga 1 prilli do të merren brenda pak ditësh
01/06 19:45
Top Channel/ Zvogëlohen kursimet në banka/ Ulet ritmi i dhënies së kredive. Kriza po pengon pagesat
31/05 19:35
Top Channel/Euro zbret nën 110 lekë/Banka qendrore: Ndërhyrje për ristrukturimin e kredive në valutë
31/05 19:32
Top Channel/ KLSH gjen 811 mln euro shkelje! Ulet me 10 herë dëmi ekonomik që duhet kthyer në buxhet
30/05 19:33
Top Channel/ Çmimet e larta/ Autoriteti i Konkurencës raporton në Kuvend
29/05 19:46
Top Channel/Lufta shtoi parcelat me grurë! Këtë vit pritet më shumë prodhim, por mungon magazinimi
27/05 19:42
Top News- Zgjerim rajonal i ofertës turistike/ Dhoma e Tregtisë bashkon operatorët shqiptarë e grekë
27/05 16:26
Top News – Ambicia për bursën shqiptare / Institucionet janë optimiste: Rrit stabilitetin ekonomik
27/05 16:23
Top Channel/ Rritja e deri në fund të 2024,reforma e pagave do bëhet me tre rritje në një vit
26/05 19:43
Top News – Rritet nafta e benzina/ Bordi cakton çmimet e reja, çmimi i gazit nuk ndryshon
26/05 17:31
Top News – Për të tretin muaj me radhë / Bien arkëtimet nga TVSh, sinjalizim i rënies së konsumit
25/05 17:58
Top Channel/ Rritja e pagave: Për mësuesit 7%, për deputetët 98%
25/05 12:34
Top News – Përjashtim nga taksat për 1 vit / Ndryshon ligji për nomadët digjitalë
23/05 19:17
Top Channel/Pranvera e zgjatur! Fermerët u dëmtuan për shkak se prodhimet u vonuan
20/05 19:54
Top Channel/ Bankat ngadalësuan kreditë! Në mars u dhanë 150 mln lekë më pas se një vit më parë
20/05 15:28
Top Channel/ 170 mln euro taksa më shumë! Të ardhurat nga tatimi mbi bizneset dhe individin u shtuan
19/05 19:33
Top News – Eksporteve u firojnë 70 mln euro / Efektet e zhvlerësimit të monedhës europiane
19/05 15:32