Top Channel/ Ambasadore e paqes/ Vlerësohet me çmim dhe moderatorja e Top Channel, Bieta Sulo
24/02/2024 19:56

Bieta Sulo vlerësohet për punën e saj 20 vjeçare në Top Channel me titullin Ambasadore e Paqes në emër të 16 vjetorit të pavarësisë së Kosovës. Në prani të personaliteve nga Shqipëria dhe Kosova, Bieta u shfaq e emocionuar me medaljen e marr nga Federata e Paqes Universale; duke treguar mirënjohjen për mbështetjen që Top Channel i ka dhënë, që ajo e quan familjen e saj mediatike.

Top Chanenl/Artizani që nuk pushon kurrë/ Josif Muça 82 vjeç ende bën punime druri: puna është jetë!
13/04 12:26
Top Channel/ Shfaqet “Guximi” në Vlorë! Filmi, një distribucion i i “Top Channel films”
12/04 12:49
Top Channel/ Çmimet “Lumo Skëndo”/ Fitues shpallet Ilir Ikonomi me librin “Fan Noli-Apostulli”
11/04 19:58
Top Channel/ “Dashuritë e presidentit”/ Premiera më 11 prill në teatrin kombëtar eksperimental
09/04 19:59
Top Channel/ Pasioni për pikturën, thirrja e 18 vjeçarjes nga Lezha: Mos u dorëzoni kurrë
09/04 12:41
Top Channel/ Akademia e të rinjve/ Bëhet anëtare e akademisë globale të të rinjve
08/04 20:11
Top Channel/ Çmimet “At Zef Pllumi”! Ndahen vlerësimet, Preç Zogaj fiton me romanin “Nata”
08/04 15:44
Top Channel/ Çmimet “At Zef Pllumi”, ndahen vlerësimet në konkursin ndërkombëtar të letërsisë
08/04 12:42
Top Channel/ Korçës i kthehet orkestra simfonike, koncert me rastin e 100 vjetorit të krijimit
07/04 20:16
Top Channel/ Margarita Xhepa festoi 90-vjetorin, rrëfimi i ikonës në “Exlusive”
07/04 20:07
Top Channel/ “Pranvera në Liss”/ Koncert recital, i riu Erlis Kuçana tërhoqi vëmendjen e publikut
07/04 12:30
Top Channel/ Artizanët në Elbasan/Tradita trashëgohet ndër breza, nismë për të promovuar të rinjtë
07/04 12:25
Top Channel/ Filmi “Guximi”/ Nga nesër shfaqet në kinema nga Top Channel Films
06/04 19:53
Top Channel/ “Dy italianë në lindjen e largët”!Ekspozitë në Shkodër me historinë e dy fotografëve…
06/04 12:32
Top Channel/ “Udhëtarët e kotësisë”, Helidon Haliti hap në Shkodër ekspozitën më të madhe të tij
05/04 15:30
Top Channel/ Klasikët n’Lissus/ Lezhë, koncert me muzikë dhumë nga nxënësit e shkollës Besëlidhja
04/04 16:01
Top Channel/ Nderimet e fundit për Ali Osekun! Piktori u shua pas një sëmundjeje të rëndë
03/04 15:26
Top Channel/ “Amerikan” komedia e zezë/ Premiera, nesër në mbrëmje në teatrin kombëtar eksperimental
02/04 19:57
Top Channel/ Beethoven celebration/ Koncerti simfonik në teatrin e operës nga nesër
01/04 19:53
Top Channel/ Shfaqja “Ekuilibër”! Artisti Erdit Asllanaj interpreton në muzeun “Kadare”
01/04 12:33