Top Channel/ 80 libra të botuar para Luftës së Dytë Botërore i dhurohen bibliotekës së Korçës
31/03/2023 14:36

Një fond prej 80 librash, kryesisht në fushën e albanologjisë të botuar para Luftës së Dytë Botërore, i janë dhuruar bibliotekës së Korçës nga Biblioteka Kombëtare. Botimi më i hershëm është nja fjalor nga Kostandin Kristoforidhi i cili daton në vitin 1904 ndërsa nuk mungojnë as botime të tjera origjinale një pjesë prej të cilave të prodhuara në shtëpitë botuese të Korçës në atë kohë të cilat kanë rëndësi të veçantë jo vetëm për studiuesit por edhe lexuesit.

Top Channel/ Muzikali “Notre Dame De Paris’ nesër, Talar: I krahasueshëm me arenën e Veronës
27/05 22:49
Top Channel/ “Notre dame de Paris”, shfaqja të dielën në stadiumin “Air Albania”
27/05 20:14
Top Channel/ Ka festë në jug/ Festivali i përvitshëm mbledh me mijëra turistë
27/05 12:58
Top Channel/ “Notre Dame De Paris” në Tiranë, Elhaida Dani rrëfen përjetimet në “Flasim”
27/05 09:57
Top Channel/ South Outdoor festival, sktivitetet e ditës së dytë në Borsh
26/05 20:23
Top Channel/ “Notre dame de Paris”, përgatitjet e fundit për spektaklin e madh në stadium
26/05 20:06
Top Channel/ South Outdoor Festival/ Aktivitetet e ditës së dytë në Borsh
26/05 15:42
Top Channel/ South Outdoor Festival/ Aktivitetet e ditës së dytë në Borsh
26/05 12:47
Top Channel/ Seriali “Rrushe” me titra shqip! Flasin publicistë dhe poetë
25/05 20:20
Top Channel/ “Miss & Mr. Durrësi 2023”! Tea Jahja dhe Kleo Kulja u përzgjodhën mes 48 të rinjve
25/05 12:31
Top Channel/ Ekspozitë virtuale e motrave Zengo, shfaqen në Korçë veprat e artisteve të shekullit XX
25/05 11:54
Top Channel/ “Notre Dame de Paris”! Spektakli më 28 Maj në stadiumin Arena Kombëtare
24/05 20:01
Top Channel/Cut,Të shkruash me Kamera,cikël dokumentarësh në Top Channel nga gazetarja Ornela Islami
24/05 15:31
Top Channel/ “Një dasmë e hatashme”. Komedia vihet në skenë e përshtatur me realitetin shqiptar
23/05 12:26
Top Channel/ Bienalia e arkitekturës mbahet në Venezia, merr pjesë edhe Shqipëria
22/05 15:39
Top Channel/ Elvana Gjata në koncert/ Këngëtarja interpreton më 22 qershor në Arenën kombëtare
21/05 20:15
Top Channel /Koncerti i Mihallaq Andreas/ Kantautori korçar ringjitet në skenë pas mungesës së gjatë
21/05 13:06
Top Channel/ Mozaiku i muzeut kombëtar! Flet një prej autorëve të veprës së kohës së realizimit
20/05 12:36
Top Channel/ Konkursi ndërkombëtar Tempo! Mbahet në Gjirokastër, pjesëmarrës 210 artistë të rinj
20/05 12:34
Top Channel/ Salloni ndërkombëtar i librit/ Në Torino përfaqësohet edhe Shqipëria
19/05 15:46