Fiks Fare, Sistemi zgjedhor i ka bërë politikanët ‘synet’ nga gjuha, 18 Korrik 2019, Pjesa 3
18/07/2019 21:00
Fiks Fare/ Ligji për rojet bregdetare nuk zbatohet, në plazhe mbyten pushues
18/07/2019 20:40
Fiks Fare/ Fshati Gjipalë në Shijak, 30 vjet ujë me ‘pikatore’
18/07/2019 20:40
Fiks Fare/ Politikanët tanë në burg apo çmendinë?
18/07/2019 20:22
Kamera gazmore në Fiks Fare/ Loja me çakmakun
17/07/2019 21:05
Fiks Fare, Kamera gazmore/ Loja me çakmakun, 17 Korrik 2019, Pjesa 1
17/07/2019 21:02
Fiks Fare, Si mbylli hetimet prokuroria për kinemanë e Lushnjes, 17 Korrik 2019, Pjesa 2
17/07/2019 21:01
Fiks Fare, 75 dollar për t’u relaksuar me përqafimin e një lopë, 17 Korrik 2019, Pjesa 3
17/07/2019 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Si mbylli hetimet prokuroria për kinemanë e Lushnjës
17/07/2019 20:40
Fiks Fare/ Zaptimit nga plehrat dhe inertet nuk i shpëton as ‘shtëpia e Zotit’
17/07/2019 20:35
Fiks Fare, Politikanët i kanë “hipur” popullit sipër, 16 Korrik 2019, Pjesa 1
16/07/2019 21:02
Fiks Fare, Ministria e Arsimit zgjidh “hallet” e studentëve, 16 Korrik 2019, Pjesa 2
16/07/2019 21:01
Fiks Fare, Meshkujt shqiptarë s’të kënaqin! Duhet përmirësim, 16 Korrik 2019, Pjesa 3
16/07/2019 21:00
Ministria e Arsimit zgjidh “hallet” e studentëve pas interesimit të Fiksit
16/07/2019 20:40
Politikanët i kanë ‘hipur’ popullit sipër dhe nuk zbresin. Sa e ndjejnë qytetarët këtë?
16/07/2019 20:30
Fiks Fare, Aksidentoi për vdekje dy persona, dënohet me 3 vite burg, 15 Korrik 2019, Pjesa 1
15/07/2019 21:02
Fiks Fare, Shiste kumbulla buzë rrugës në këmbë, policia i bllokon makinën, 15 Korrik 2019, Pjesa 2
15/07/2019 21:01
Fiks Fare, Vëllezërit zihen në emision, shuplakën e “ha” moderatori, 15 Korrik 2019, Pjesa 3
15/07/2019 21:00
Fiks Fare/ Shiste kumbulla buzë rrugës në këmbë, policia rrugore i bllokon makinën!
15/07/2019 20:40
Fiks Fare/ Apeli i babait: Më vranë djalin dhe nipin, gjykata vendos vetëm 3 vite burg për autorin
15/07/2019 20:30
Fiks Fare/ Invalidit me një dorë i presin kempin, fillon punon në ndërtim
15/07/2019 20:30
Fiks Fare, Përdoruesi i hashashit: Bëra burgun kot për 0.5 gramë, 12 Korrik 2019, Pjesa 1
12/07/2019 21:02
Fiks Fare, Qytetarit i thyejnë gishtërinjtë, Policia nuk i pranon kallëzimin, 12 Korrik 2019, Pjesa 2
12/07/2019 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Monika dhe Meta të ndarë, 12 Korrik 2019, Pjesa 3
12/07/2019 21:00
Kamzë/ Bllokohet linja kryesore e ujërave të zeza, prej 5 muajsh shkarkohen në oborrin e familjes Huli
12/07/2019 20:38
Fiks Fare/ Përdoruesi i hashashit: Bëra burgun kot për 0.5 gramë, analizat treguan të kundërtën
12/07/2019 20:30
Fiks Fare, Nëna braktis vajzën e dhunuar, kërcënon Fiksin “Duam florinjtë“, 11 Korrik 2019, Pjesa 1
11/07/2019 21:02
Fiks Fare, Skandali me matjen e audiencës, 11 Korrik 2019, Pjesa 2
11/07/2019 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Moderatori të ftuarit: Më dhj…ve emisionin, 11 Korrik 2019, Pjesa 3
11/07/2019 21:00
Fiks Fare/ Skandali me matjen e audiencës, kompanitë fantazmë sfidojnë gjykatën!
11/07/2019 20:45