Voilà – Personazhet e famshëm që prekën fundin e karrierës
29/03/2019 19:15

Një veprim apo zgjedhje e gabuar e momentin ka ndikuar në rënien e reputacionit të personazheve VIP në publik, dhe që ka ndikuar në humbjen e fansave.