Voilà – Nismat e bamirësisë që financohen nga personazhet e famshëm
29/03/2019 19:15

Fitimet e tyre jane me miliona dollarë, dhe luksi nuk ju mungon ne çdo aspekt te jetës. Cilat janë nismat e bamirësisë që personat e famshem kanë kontribuar