Tërmeti në bursa, rënia këtë herë tregon gjendjen e mirë të ekonomisë
06/02/2018 20:08

Tregjet botërore janë janë në rënie të lirë. Pas rënies rekord një ditë më parë të bursave amerikane, të njëjtin trend kanë ndjekur edhe tregjet financiare të Europës dhe ato aziatike. Bursat e Londrës, Parisit e Frankfurtit u çelën që të gjitha me humbje, që mbërrinin deri në 3%, përpara se të rikuperonin disi me kalimin e orëve, ndërsa para tyre, indeksi japonez “Nikkei 225” pësoi humbjen më të madhe të pikëve brenda një dite, që prej vitit 1990.