Shqipëria e viteve ’80, Michel Setboun hap ekspozitën në COD
10/07/2018 20:15

Shqipëria e fillimviteve ’80 ka qenë dramatike, e përvuajtur, e izoluar, me frikëra dhe pa fe. Kështu e përcakton në fotografitë e tij dokumentuese, fotoreporteri francez Michel Setboun.