Birra e murgjve belgë, shitet online
17/06/2019 11:15

Murgjit belgë që kanë krijuar njërën prej birrave më të lakmuara në botë, po njohin përfitimet e internetit; ata janë duke përdorur shitjet online dhe këtë e bëjnë me qëllimin që të sigurohen se produkti i tyre do të shkojë në duart e dashamirësve të birrës dhe jo përfituesve.