Zinni Veshi, nga muralet e New York tek qytetet tona – Episodi i Plotë 7 maj 2022- Artkand
07/05/2022 15:25

ArtKand është një program televiziv në formën e një ankandi veprash arti. Piktura, skulptura, antikuare e çdo vepër arti mund të bëhet pjesë e programit. Për ty artist, koleksionist apo menaxher arti që po kërkon një vend ku të shesësh. Apo për të gjithë ju qe doni të zotëroni veprat më të mira të artistëve tanë. ArtKand është dritarja e duhur!

Modeli muzeor i takëme të një luftëtari- Episodi i Plotë 18 Qershor 2022- Artkand
18/06 14:01
Leximi në dritën e hënës, Dritan Celaj- Artkand
18/06 14:00
Qostek Burrash, set i plotë vezmesh baruti dhe palcore për vajisjen e armëve – Artkand
18/06 14:00
Genti Kame; Mbyllim Teatër Kame për shkak të vështirësive financiare- Artkand
18/06 14:00
Peizazhi i rrethinave të Shkodrës nga Sytki Brahimi- Artkand
18/06 14:00
Pandi Mele, lahuta e Matisse- Artkand
11/06 14:58
Autokombanjat, fshati dhe industria, Harilla Dhima- Artkand
11/06 14:56
Celik, Energji, Metalurgji, realizmi socialist në art- Episodi i Plotë 11 Qershor 2022- Artkand
11/06 14:52
Horizonte të hapura para rënies së perdes, Petro Dhimitri- Artkand
11/06 14:51
Metalurgjiku, industri dhe art, Sadik Kasa- Artkand
11/06 14:49
Spitali Partizan, njeriu i ri që del nga lufta,Vladimir Poreçi- Artkand
11/06 14:47
Alda Bardhyli, ja pse letërsia e socrealizmit ishte e trishtuar- Artkand
11/06 14:46
Për herë të parë në televizion del në shitje Xhubleta – Episodi i Plotë 4 Qershor 2022- Artkand
04/06 15:23
Dastid Miluka, një nudo intime dhe sensual, kujtim kalimtar- Artkand
04/06 14:45
Nusja me djep, një vepër e stilizuar e Klajd Ymerit- Artkand
04/06 14:44
Mona Lisa pëson një tentativë vandalizmi- Artkand
04/06 14:44
Studiuesja Luljeta Dano; xhubleta po aq e rëndësishme dhe e vjetër sa gjuha shqipe- Artkand
04/06 14:44
Xhubleta mbi 100 vjecarë e krahinës Kelmend- Dukagjin në shitje- Artkand
04/06 14:43
Nexhmedin Zajmi, autori i portreteve mbresëlënese – Episodi i Plotë 28 Maj 2022- Artkand
28/05 16:29
Skënder Kamberi drithërues nëpërmjet ‘Shtojzavalleve’- Artkand
28/05 15:19