Top Channel/ Investimet e huaja, 463 mln €/Investimet në Shqipëri,nga Hollanda,italia, Turqia,Franca
25/09/2021 19:39

463 milionë euro të huaja është vlera e investimeve të huaja direkte që ka thithur Shqipëria në pjesën e parë të vitit, duke shënuar një rritje të lehtë prej 3 milionë euro në raport me të njëjtën periudhë të vitit të shkuar. Referuar të dhënave të Bankës së Shqipërisëflukset e investimet të huaja këtë 6-mujor janë dominuar nga sektori i industrisë nxjerrëse ku vlera e tyre arriti në95 milionë euro në fund të qershorit duke shënuar rritje kundrejt 2020-ës.

Top Channel/Të ardhurat nga konsumi, shtohen synimet për akcizën e tatimin mbi të ardhurat personale
26/10 19:43
Top Channel/Në 2022, 7 koncesione të reja/Që nga kolaudimi,autostrada Milot-Fier dhe siguria rrugore
26/10 19:37
Top Channel/ Buxheti i ri, 5.2 mld €/Qeveria parashikon që të ardhurat do të jenë 4.4 mld € për 2022
26/10 19:36
Top Channel/ Inflacioni, u rrit në 2.6% në shtator/ Shtrenjtimi i ushqimeve pati ndikimin më të madh
22/10 12:42
Top Channel/ Ekonomia do rritet me 7.2%, Banka Botërore konstaton rimëkëmbje në Shqipëri
21/10 12:46
Top Channel/ Pastrimi i parave, më shumë luftë BE: Duhen vendime të formës së prerë për sekuestro
21/10 12:21
Top Channel/ Leksion i profesorit të Harvard: Shqipëria të fokusohet te inovacioni
21/10 02:44
Top Channel/“Shqipëria të luftojë korrupsionin”/Raporti BE: 92% e biznesit përballet me këtë problem
20/10 19:39
Top Channel/ Eksportet u rritën me 336 milionë euro/Ndikimin më të madh e dha energjia dhe mineralet
18/10 19:37
Top Channel/ Bashkitë arkëtuan 21 mld lekë/ Në 9-mujorin e parë 4.3 mld më shumë se një vit më parë
17/10 19:58
Top Channel/ 483 mln euro më shumë/ Rritjen më të lartë, kontributet shoqërore dhe taksat e punës
14/10 15:36
Top Channel/ Rritet energjia/ Paralajmërohen për shtrenjtim deri në 135% në B. Hercegovinë dhe Serbi
13/10 12:18
Top Channel/ Energjia u ble 6 herë më shtrenjtë/ OSHEE bëri sot ankand: U ofrua me 255 euro për MWh
11/10 15:33
Top Channel/ Borxhi 200 mln euro s’zgjidh krizën.Ekspertët: Duhej të ishte krijuar bursa e energjisë
10/10 19:45
Top Channel/Sa dëmton shqiptarët inflacioni i rritur? Ekspertët e ekonomisë: Po blejnë më pak mallra
09/10 19:36
Top Channel/Inflacioni shkoi në 2.5 për qind. Ndikimin më të madh e dha rritja e çmimit të ushqimeve
08/10 15:22
Top Channel/Ulja e TVSH sjell humbje! Ekspertët: Nuk çon gjithnjë në ulje çmimesh, luftoni evazionin
03/10 20:02
Top Channel/Energjinë e blemë sot pesëfish/OSHEE bleu me çmimin rekord 233€.Energji s’ka mjaftueshëm
01/10 19:34
Top Channel/ “Rritja ekonomike, anemike”/ Bujqësia me të cilën ushqehet popullsia është në rënie
01/10 19:29
Top Channel/ 17.9% rritje ekonomike, INSTAT publikon shifrat për tremujorin e dytë
30/09 12:45