Muzeu i Glaisdorfit në Austri blen tre vepra nga Naim Spahiu- Artkand
18/03/2023 19:14

Naim Spahiu i lindur në Mitrovicë, filloi studimet në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës në vitin 1998-99. Nga viti 2003, fillon punën në Galerin Kombetare të Kosoves , si koordinator për ekspozita. Puna e artistit është e shpërndar gjithandej nëpër koleksione të ndryshme private dhe shtetrore në Kosovë dhe jashtë saj. Vlen te theksohet (Muzeu i Glaisdorfit i ka tre vepra në koleksionin e tyre) Austri. Po ashtu realizoi 13 ekspozita personale, 7 nga këto janë ekspozita ndërkombetare dhe mbi 100 ekspoiota kolektive në Kosovë dhe vendet e ndryshme të Europës. 2021 – 2022, Ud.i Drejtorit në Galerin Kombëtare të Kosovës. Vazhdon studimet në PHD, ne Fakultetin Pedagogjik ne Maqedonin Veriore, për Metedoligjin e Artit dhe Humanistiken.

Merisa, motra e Lorencit te Big Brother, vëllai im shkakton debat- Artkand
25/03 18:04
Merisa Hasrama prezanton veprën Askund – Artkand
25/03 18:04
Rezarta Skifteri ‘ dua të pushtoj telajo të mëdha’- Artkand
25/03 18:03
‘Lejo ngjyrat’ ekspozitë nga Dritan Celaj, etyd- Artkand
25/03 18:02
Rezarta Skifteri ‘ në veshje aplikoj artin tim’- Artkand
25/03 18:01
Rezarta Skifteri ‘ pikturat më janë shitur jashtë Shqipërisë’- Artkand
25/03 18:00
Skifteri ‘Kam zgjedhur motivin e peshkut, sjell begati’ – Artkand
25/03 17:59
Rezarta Skifteri, bën debut si piktore me një triptik- Artkand
25/03 17:58
Adrian Cene, një kompozim i rrallë në shitje-Artkand
25/03 17:57
Shkëlqim Kokonozi, një mjegullnajë filozofike në tablo – Artkand
25/03 17:55
Në ankand bibla hebraike, dokumenti më i shtrënjtë në histori- Artkand
25/03 17:54
Enkel Demi pronar i një ndër restoranteve me emër në Torino- Artkand
25/03 17:53
Enkel Demi e thotë troç ‘ më kanë çarë kokën’ – Artkand
25/03 17:53
Enkel Demi ‘ shqipja ka shumëngjyra, dua ti rrëfej të gjitha’- Artkand
25/03 17:51
Enkel Demi ‘ shkruaj për vete, publikut i përcjell të vërtetën brutale’-Artkand
25/03 17:51
Enkel Demi sjell një pjesë së librit ‘Rrethimi’ – Artkand
25/03 17:50
Enkel Demi rrëfen Tom Kukën, Rezarta Skifteri si piktore- Artkand, episodi i plotë 25 mars 2023
25/03 17:00
Koleksioni Rockefeller, kryeveprat amerikane, atyd- Artkand
18/03 19:20
Noel Myrtezaj, joshëse me tablonë Buzëqeshja e kuqe- Artkand
18/03 19:19
Vajza e Vladimir Myrtezait, Noel në gjurmët e të atit- Artkand
18/03 19:19