Fiks Fare, Pallati i 2006-ës, paguan në 2021 taksa për tokë bujqësore, 14 Maj 2021, Pjesa 2
14/05/2021 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Vogëlushët u ankuan për rrugën, Fiksi zgjidh problemin, 11 Qershor 2021, Pjesa 1
11/06 21:02
Fiks Fare, Gabimi sekretares lë pa diplomë 40 studentë, Fiksi zgjidh problemin, 11 Qershor 2021, Pjesa 2
11/06 21:01
Fiks Fare, Mbaroi shkolla, vogëlushi: Direkt do kap celularin, 11 Qershor 2021, Pjesa 3
11/06 21:00
Fiks Fare/ Vogëlushët u ankuan për rrugën, Fiksi zgjidh problemin
11/06 20:30
Fiks Fare/ Studentët: Diplomat tona rezultojnë false, gabimi i sekretares
11/06 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, universiteti do pajisë studentët me diploma të reja
11/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mbaroi shkolla, vogëlushi: Direkt do kap celularin
11/06 20:30
Fiks Fare, Fjalimi “Parlamenti Pykave” para 100 viteve,është aktual dhe sot?10 Qershor 2021, Pjesa 1
10/06 21:02
Fiks Fare, Ish punonjësi dhunohet në burg. S’i jepet shërbimi mjekësor, 10 Qershor 2021, Pjesa 2
10/06 21:01
Fiks Fare, Maliqi folklorist:O Talo të raftë tenja, se e ke murtatin brenda,10 Qershor 2021, Pjesa 3
10/06 21:00
Fiks Fare/ Denoncuesja: Kërkoj të mbrohet jeta e bashkëshortit tim, institucioni e injoron!
10/06 20:30
Fiks Fare/ I dënuari takon bashkëshorten në prezencë të policisë
10/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi folklorist: O Talo të raftë tenja, se e ke murtatin brenda
10/06 20:30
Fiks Fare/ Mjekët kundërshtojnë njëri tjetrin, pacienti me kockën e thyer e nxjerrin pa probleme
10/06 20:30
Fiks Fare/ Fjalimi “Parlamenti Pykave” i Nolit para 100 viteve, a është aktual dhe sot?
10/06 20:30
Fiks Fare/ Sherr me të burgosur që e ka shoqëruar në burg. I dënuari “Kërkoj mbrojtje nga shteti”
10/06 20:30
Fiks Fare, Parlamenti diskuton largimin e presidentit, Meta ia merr valles, 9 Qershor 2021, Pjesa 1
09/06 21:02
Fiks Fare, Kredinë e mori për 10 vite do e paguajë për 20, 9 Qershor 2021, Pjesa 2
09/06 21:01
Fiks Fare, Isli në “Wake up”:…mbyllni sytë, hapni gojën! 9 Qershor 2021, Pjesa 3
09/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Isli në “Wake up”:…mbyllni sytë, hapni gojën!
09/06 20:30