Fiks Fare/ Frakull e vogël/ Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar
13/05/2021 20:30

Gjykata jep urdhër mbrojtje 1 vjeçar për tre fëmijët dhe nënën e familjes Troka, por për dhunuesin, babain e tyre vendos që do të rrijë në të njëjtën shtëpi me ta. Ervis Troka nga fshati Frakull e vogël, 28 vjeç, ankohet se babai i tij rreh dy motrat dhe nënën rregullisht, madje ka thyer edhe dyert e xhamat e shtëpisë. Një sfurk ai e mban poshtë krevatit me të cilin sipas tij kërcënon se do t'i vrasë. Motrat janë maxhorene, njëra është me probleme të shendetit mendor kurse tjetra punon në arë tek xhaxhai. Aktualisht urdhëri i mbrojtjes ka mbaruar, por edhe kur ishin me urdhër mbrojtje, gjykata kishte vendosur që dhunuesi do të rrintë në një shtëpi me ta. Djali thotë se aktulisht janë në proces gjyqësor për dhunë, por nuk munden dot të jetojnë në këtë gjendje në të njëjtën shtëpi me dhunuesin. Ervis Troka dhe e motra tregojnë se babai i ka rrahur dhe keqtrajtuar gjithë jetën. Ai ka shkatërruar shtëpinë ku jetojnë duke shkulur dyert dhe thyer xhamat. Ai rreh edhe motrën e sëmurë, edhe nënën, madje njëra nga motrat, me e madhja ka një të çarë në buzë të cilën pretendon se ja ka bërë babai. Ajo thotë se jetojnë në gjendje shumë të keqe vetëm me kempin e motrës dhe punën që bën ajo në arë. Vëllai është i papunë dhe nëna gjithashtu. Babai dhunues lekët e pensionit që merr nuk i çon në shtëpi. Djali tregon edhe sfurkun që babai mban poshtë krevatit më të cilin ai thotë se i kërcon se do t'i vrasë.

Fiks Fare, Rama 3 herë kryeministër,Basha 3 herë kryetar partie.Më i fituari?18 Qershor 2021,Pjesa 1
18/06 21:02
Fiks Fare, Firma pastrimit humb tenderin heq koshat,fshati plot nga plehrat,18 Qershor 2021, Pjesa 2
18/06 21:01
Fiks Fare, Jasmina e “Përputhen” luftë me shpata me Andin, 18 Qershor 2021, Pjesa 3
18/06 21:00
Fiks Fare/ Kadastra nuk korigjon pasaktësitë në hartën dixhitale,qytetari sorollatet prej tre vitesh
18/06 20:30
Fiks Fare/ Rama tre herë kryeministër, Basha tre herë kryetar partie. Cili është më i fituari?
18/06 20:30
Fiks Fare/ Firma e pastrimit humb tenderin heq koshat, fshati mbulohet nga plehrat
18/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Jasmina e “Përputhen” luftë me shpata me Andin
18/06 20:30
Fiks Fare,Do ia ngrejë moralin PD Berishës pas shpalljes non grada nga SHBA?17 Qershor 2021, Pjesa 1
17/06 21:02
Fiks Fare, Çudia në Gjirokastër, prokuroria e nxjerr miliarderin të varfër! 17 Qershor 2021, Pjesa 2
17/06 21:01
Fiks Fare, Bejto Malo: Grida Duma kënaq orgazmën e televizioneve, 17 Qershor 2021, Pjesa 3
17/06 21:00
Fiks Fare/ “Varfanjaku” jep me qira Kombinatin e Gjirokastrës
17/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bejto Malo: Grida Duma kënaq orgazmën e televizioneve
17/06 20:30
Fiks Fare/ Prokuroria e Gjirokastrës e nxjerr miliarderin të varfër
17/06 20:30
Fiks Fare/ Çafka: Dorëhiqem po ma kthyen për herë të 3-të!
17/06 20:30
Fiks Fare/ A do ia ngrejë moralin PD-ja Berishës, pas shpalljes non grada nga SHBA?
17/06 20:30
Fiks Fare, Basha do Berishën deputet, SHBA-jo. Si do bëhet kjo punë? 16 Qershor 2021, Pjesa 1
16/06 21:02
Fiks Fare, 1200 euro kalimi në Kapshticë në mënyrë të paligjshme, 16 Qershor 2021, Pjesa 2
16/06 21:01
Fiks Fare, Zheji: Te Rakipi tallen gjithë pjesët e trupit, 16 Qershor 2021, Pjesa 3
16/06 21:00
Fiks Fare/ Fiksi zbulon skemën e kalimit nga Kapshtica drejt Greqisë me 1200 euro
16/06 20:30
Fiks Fare/ Basha do Berishën deputet, SHBA-jo. Si do bëhet kjo punë?
16/06 20:30