Fiks Fare/ Drejtoresha shmang gazetarët e Fiksit, fshihet në bankë
20/04/2021 20:30

Drejtoresha shprehet se kur janë dorëzuar dosjet e aplikantëve në atë kohë të paktën tre , ka qenë një komision që ka bërë vlerësimin e tyre dhe kanë vendosur se znj. Albana ka qenë më e përshtatshme në fitimin e postit. Gazetarët kërkojnë të flasin me kryetarin që ka bërë vlerësimi e dosjes së vajzës që është punësuar. Por drejtoresha u kërkon gazetarëve të Fiksit që të vijnë sërish në drejtori në orën 13:00, pasi kryetari i vlerësimit të dosjeve ndodhej në terren. Gazetarët rikthehen sërish në Drejtorinë Rajonale të Kulturës Shkodër në orën 13:00. Kryetarin nuk e takojnë, por takojnë sërish drejtoreshën. Duke u justifikuar ajo del nga institucioni dhe thotë " Nuk kam çfarë t'ju them kryetari i vlerësimit të dosjeve nuk ka ardhur" . Gazetarët e ndjekin drejtoreshën në këmbë në të gjithë Shkodrën duke e pyetur se si u zgjodh punonjësja?Pse në fushatë? Ku janë dosjet? Ku është vendimi i komisionit? Drejtoresha duke ikur shprehet se çfarë kishte për të thënë e tha. Gazetarët i kërkojnë emrin e kryetarit të vlerësimit të dosjeve për ta intervistuar, por drejtoresha nuk ka një emër konkret. Meqënëse është në orar punë gazetarët e pyesin se ku po shkonte drejtoresha . Ajo përgjigjet se po shkon në një tjetër institucion shtetëror, por ndërkohë hynë në një bankë të nivelit të dytë, pasi thotë që ka takim me drejtoreshën e kësaj banke. Në këtë mënyrë drejtoresha e Drejtorisë Rajonale të Kulturës Shkodër shmangu duke u fshehur në bankë gazetarët e Fiksit. Këtyre të fundit nuk u lejohet që të hyjnë brenda .

Fiks Fare, Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare, 13 Maj 2021, Pjesa 1
13/05 21:02
Fiks Fare, Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar, 13 Maj 2021, Pjesa 2
13/05 21:01
Fiks Fare, Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat, 13 Maj 2021, Pjesa 3
13/05 21:00
Fiks Fare/ Inspektori i zonës: Urdhri i gjykatës e ka lënë dhunuesin në shtëpi me të dhunuarit
13/05 20:30
Fiks Fare/ Frakull e vogël/ Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar
13/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat
13/05 20:30
Fiks Fare/ Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare
13/05 20:30
Fiks Fare, S’merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin, 12 Maj 2021, Pjesa 1
12/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit,15 mijë € ryshfet në dogana për të bërë kalimin,12 Maj 2021,Pjesa 2
12/05 21:01
Fiks Fare, Te “Përputhen” flasin me thithje, 12 Maj 2021, Pjesa 3
12/05 21:00
Fiks Fare/ Pronarja e agjencisë: Paguaj 15 mijë euro në doganë për autobuz
12/05 20:30
Fiks Fare/ 700 euro dhe agjencia të siguron letrat me kontratë pune në Zvicër
12/05 20:30
Fiks Fare/ Nuk merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin
12/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Te “Përputhen” flasin me thithje
12/05 20:30
Fiks Fare, Qëndrimet e ndryshme të PD-së për rezultatin e zgjedhjeve, 11 Maj 2021, Pjesa 1
11/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit me 1200€ të çojnë në vendet e BE pa dokumente,11 Maj 2021, Pjesa 2
11/05 21:01
Fiks Fare, Vasilit i duket greqishtja si anglishtja, 11 Maj 2021, Pjesa 3
11/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Vasilit i duket greqishtja si anglishtja
11/05 20:30
Fiks Fare/ Agjencia në Kosovë: 700 euro kalimi i sigurt vetëm me pasaportë
11/05 20:30
Fiks Fare/ 800 euro për të shkuar në Itali, tamponin e rregullon shoferi furgonit
11/05 20:30