Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit me 1200€ të çojnë në vendet e BE pa dokumente,11 Maj 2021, Pjesa 2
11/05/2021 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, IMT prish ndërtimin pa leje në kalanë e Krujës, pas denoncimit, 22 Qershor 2021, Pjesa 1
22/06 21:02
Fiks Fare,Denoncimi operatorëve turistikë:Ministria licencon,policia gjobit!22 Qershor 2021, Pjesa 2
22/06 21:01
Fiks Fare, Spikerja: Tender për helmin e gjarprit, 22 Qershor 2021, Pjesa 3
22/06 21:00
Fiks Fare/ Operatorët turistik: Jemi të licencuar, por policia na gjobit!
22/06 20:30
Fiks Fare/ Policia rrugore e sorollat. DPSHTRR: Subjekti operon konform ligjit
22/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikerja: Tender për helmin e gjarprit
22/06 20:30
Fiks Fare/ IMT prish ndërtimin pa leje në kalanë e Krujës, pas denoncimit të Fiks Fare
22/06 20:30
Fiks Fare, Dita Botërore e Muzikës/Më mirë muzikë apo korin e politikanëve? 21 Qershor 2021, Pjesa 1
21/06 21:02
Fiks Fare, Ndërtimet e pa leje nuk kursejnë as kalanë e Krujës, 21 Qershor 2021, Pjesa 2
21/06 21:01
Fiks Fare, Bledi Mane: Në ‘Bllok’ ka vajza që merren me qira, 21 Qershor 2021, Pjesa 3
21/06 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Bledi Mane: Në ‘Bllok’ ka vajza që merren me qira
21/06 20:30
Fiks Fare/ Dita Botërore e Muzikës/ Më mirë muzikë apo korin e politikanëve?
21/06 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, IMT çon subjektin për ndjekje penale
21/06 20:30
Fiks Fare/ Ndërtimet e pa leje nuk kursejnë as kalanë e Krujës
21/06 20:30
Fiks Fare, Rama 3 herë kryeministër,Basha 3 herë kryetar partie.Më i fituari?18 Qershor 2021,Pjesa 1
18/06 21:02
Fiks Fare, Firma pastrimit humb tenderin heq koshat,fshati plot nga plehrat,18 Qershor 2021, Pjesa 2
18/06 21:01
Fiks Fare, Jasmina e “Përputhen” luftë me shpata me Andin, 18 Qershor 2021, Pjesa 3
18/06 21:00
Fiks Fare/ Kadastra nuk korigjon pasaktësitë në hartën dixhitale,qytetari sorollatet prej tre vitesh
18/06 20:30
Fiks Fare/ Rama tre herë kryeministër, Basha tre herë kryetar partie. Cili është më i fituari?
18/06 20:30
Fiks Fare/ Firma e pastrimit humb tenderin heq koshat, fshati mbulohet nga plehrat
18/06 20:30