Dushku i Borshit prej vitesh me tension të ulët, OSSH projekt për linjë të re – Fiks Fare
17/04/2024 20:45

Banorët e lagjes Dushk në Borsh prej vitesh kanë problem me tensionin e ulët të energjisë elektrike. Prej më shumë se 4 vitesh ata furnizohen me një tension të ulët prej 120 volt. Kjo vjen si rezultat pasi fshati nuk ka transformator. Kjo situatë ka sjell tek këta banorë dëmtimi në pajisjet e tyre elektroshtëpiake. Banorët shprehen për Fiksin se u janë djegur frigoriferët dhe lavatriçët kurse pajisjet e tjera as që punojnë fare prej tensionit shumë të ulët. OSSH në përgjigjen e saj bëri me dije se Drejtoria e tyre Rajonale në Gjirokastër është njohur me problemin e këtyre banorëve, pas ankesave që ata kanë depozituar dhe ka hartuar një projekt elektrikë që do të zgjidhë problemin e furnizimit me energji elektrike të banorëve të lagjes Dushk. Projekti ka marrë miratimin nga OSSH qëndrore dhe do të nisë investimi. Investimi kap vlerën prej 250 mijë eurosh. Punimet priten që të përfundojnë brenda muajit Prill të vitit 2024.

Episodi i plotë – Fiks Fare, 22 Maj 2024
22/05 21:01
Monitorime/ Zogu i Tiranës “Malokët të ngopin në krevat” – Fiks Fare
22/05 21:00
Vuajtje për t’u arsimuar. Fëmijët ecin 3 orë në këmbë për të shkuar në shkollë – Fiks Fare
22/05 20:45
A jemi ende fener ndriçues në botë edhe me Ramën siç ishim me Enverin? – Fiks Fare
22/05 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 21 Maj 2024
21/05 21:01
Monitorime/ Moderatorët nuk njohin Holokaustin as Aushvicin – Fiks Fare
21/05 21:00
Denoncimi nga Ksamili: Punonjësja e policisë më mori biznesin! – Fiks Fare
21/05 20:45
Shqiptarët dele që ndjekin dashin përçor. A është e vërtet? – Fiks Fare
21/05 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 20 Maj 2024
20/05 21:01
Monitorime/ Tendencë, gjarpër i madh 90kg si kafshë shtëpie – Fiks Fare
20/05 21:00
Mori 7 mln lekë për rindërtimin e shtëpisë, s’bëri asgjë. Falë Fiksit, inxhinieri kthen paratë – Fiks Fare
20/05 20:45
Berisha” Dumani ka marrë lekë për të heshtur”. Pse nuk reagon SPAK-u? – Fiks Fare
20/05 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 17 Maj 2024
17/05 21:01
Monitorime/ Ja se si flitet me tiganët kur nuk të binden – Fiks Fare
17/05 21:00
Varrezat e Durrësit i mbulon bari dhe gjarpërinjtë, familjarët braktisin të afërmit – Fiks Fare
17/05 20:45
Bletët e komshiut i ‘zaptojnë’ shtëpinë, çifti rrezikon jetën – Fiks Fare
17/05 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 16 Maj 2024
16/05 21:01
Monitorime/ Idrizi: Bejleri do rregullojë çezmat e sifonët në PE – Big Brother VIP 3
16/05 21:00
Skandali i kredive, debia 7.100 lekë shkoi 1.4 milionë! MCA dhe FINAL zhvasin qytetarët – Fiks Fare
16/05 20:45
Berisha: Fitoren e kemi në pëllëmbë të dorës! Hedh fall ky apo…? – Fiks Fare
16/05 20:30