Arkitekti dhe piktori Agron Jano me tablonë“ Rrugës për Qafë Thanë”- Artkand
08/01/2022 14:15

ArtKand është një program televiziv në formën e një ankandi veprash arti. Piktura, skulptura, antikuare e çdo vepër arti mund të bëhet pjesë e programit. Për ty artist, koleksionist apo menaxher arti që po kërkon një vend ku të shesësh. Apo për të gjithë ju qe doni të zotëroni veprat më të mira të artistëve tanë. ArtKand është dritarja e duhur!

Kuartet i ngjyrave, pranverës dhe lindjes – Episodi i Plotë 14 maj 2022- Artkand
21/05 14:43
Një skulpturë kushtuar familjes dhe figurës njerëzore nga Vladimir Llakaj- Artkand
21/05 14:42
Shyqyri Sako, Kalaja e Shkodrës me Pranverë- Artkand
21/05 14:41
Ismail Lulani, modernisti i artit shqiptar, peizazh- Artkand
21/05 14:40
Vunoi i Kleo Ninit, impresioni i një peizazhi mahnitës- Artkand
21/05 14:39
Shiten pikturat e Hasan Recit dhe Adela Osmanit, ja vlerat- Artkand
21/05 14:37
Klod Dedja, arti pse?- Artkand
21/05 14:37
Vangjush Tushi, nëpërmjet një vepre pothuajse shekullore – Episodi i Plotë 14 Maj 2022- Artkand
14/05 15:07
Asllani, butësia e formave të një gruaje në një tablo – Artkand
14/05 15:00
Adela Osmani, ja si pikturoj nëpërmjet energjisë – Artkand
14/05 14:59
Sani Bajrami, Emblema e Forcës Njerëzore – Artkand
14/05 14:56
Enkelejd Zonja, dy kompozime metaforike për shpresën dhe anatominë – Artkand
14/05 14:55
Vangjush Tushi, motiv nga romantizmi evropian – Artkand
14/05 14:51
Mustafa Nano; Vetëvrasja për Ardian Klosin ishte si divorci për ca e ca- Artkand
14/05 14:50
Zinni Veshi, nga muralet e New York tek qytetet tona – Episodi i Plotë 7 maj 2022- Artkand
07/05 15:25
Eros Dibra, perëndim në Shkodër – Artkand
07/05 14:57
Gjergj Meta, reflektimi i shiut ku makinat dhe shitësit amblantë shpërfytyrohen – Artkand
07/05 14:56
Zini Veshi nga dekorimi i Bibliotekës Nacionale në Nju Jork tek peizazhi shqiptar – Artkand
07/05 14:54
Ardian Karakashi, fabrika e sulfatit dhe një grup adoleshtësh në “Post Utopik” – Artkand
07/05 14:53
Për herë të parë në një studio televizive Monika Lubonja interpreton Pablo Nerudën – Artkand
07/05 14:52