Vip Club, Anxhela Martini me Kela Hutën, të dielën , ora 17:05, në Top Channel
12/10/2018 13:59

“Vip Club” fillon udhëtimin me Anxhela Martinin. Supermodelja me prejardhje nga Shkodra, e cila jeton në Los Angelos, bisedon për kafen e saj të preferuar, për shtëpinë e saj të ëndrrave dhe për çelësin e suksesit të martesës e karrierës, por edhe shumë e shumë të pa thënë e ta papara më parë.