Veshjet “magjike”, zgjerohen me rritjen e fëmijës
07/09/2017 00:00

Stilisti 24-vjeçar James Dyson e gjen sot emrin e tij në faqet online të mediave më të mëdha botërore pas shpikjes që i solli dhe një çmim prestigjioz: veshjet që rriten bashkë me fëmijët.