Veliaj pret në takim vajzat e skuadrës së basketbollit “Tirana” që u shpall kampione e Shqipërisë
13/06/2019 16:13

Ndërtimi i Parkut Olimpik është një nga premtimet e mbajtura të kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në mandatin e tij të parë. Por, ambicia për t’i shërbyer sportit dhe nxitur të rinjtë, kryesisht klubet profesioniste, që të arrijnë rezultate që nderojnë qytetin dhe vendin, është edhe më e madhe. Ndaj, krahas ndërtimit të Parkut Olimpik, kandidati për kryetar të Bashkisë së Tiranës në zgjedhjet e 30 Qershorit, Erion Veliaj ka premtuar edhe ndërtimin e një pallati sporti të posaçëm për lojërat me dorë.