Ulet tatim-fitimi për bizneset me xhiro nën 14 milionë lekë në vit
02/07/2018 15:38

Mes sherresh për projekligjin për ndërtimin e teatrit të ri dhe moshapjen e negociatave me Bashkimin Europian në Komisionin e Ekonomisë, kaloi në parim ulja nga 15% në 5% e tatim-fitimit për bizneset me xhiro nën 14 milionë lekë në vit.